Спортивні команди університету гідно представили НУБіП у Всеукраїнській спартакіаді «Здоров’я»

6 червня 2017 року
м. Миколаїв, Україна

30-31 травня 2017 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбулась Всеукраїнська спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних та педагогічних працівників аграрних вишів.

В змаганнях з волейболу, настільного тенісу та шахів брали участь команди: НУБіП України, Подільський ДАТУ, Ніжинський АТІ, Сумський НАУ, Таврійський ДАТУ та Миколаївський НАУ. Нашу команду з тенісу представляла доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Наталя Мєдвєдєва і певно саме тому, що вона була єдиною жінкою у команді ми завоювали перше місце.

 
Збірна команда викладачів НУБіП достойно представила наш колектив, посівши І місце з настільного тенісу (Сергій Кваша, Сергій Козупиця, Наталя Медведєва). 
 
У напруженій фінальній зустрічі з волейболу збірна НУБіП поступившись з рахунком 15-13 Миколаївському НАУ посіла ІІ місце. При цьому, за оцінкою голови оргкомітету Олександра Мироненка, середній вік нашої команди склав 61 рік. 
 
У змаганнях з шахів Юрій Слєпцов виборов перше місце.
З-поміж інших команд достойно виступила і команда Ніжинського агротехнічного інституту, яка у змаганнях з волейболу посіла ІІІ місце.
 
Другий тур відбудеться на базі Подільського ДАТУ, де команди змагатимуться з футболу та бадмінтону.
 
Вітаємо спортсменів з отриманою перемогою та бажаємо у наступних змаганнях повторити досягнення колег!
 
 
Валентин Обрамбальський

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook