ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ харчових технологій та управління якістю продукції АПК

20 березня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12 блок Б, ауд. 114

 

 

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

20.03.2017 р., 11:40 год, ауд. 114, блок Б, навч. корпус 12

 

 

1.      Про аналіз результатів зрізу знань магістрів 1 року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (доп. Слободянюк Н.М.).

2.      Про затвердження тем магістерських робіт студентів спеціальностей 8.18010010 «Якість, стандартизація та сертифікація», 8.05170104 «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» денної та заочної форм навчання (доп. Слободянюк Н.М.).

3.      Про організацію та проведення І етапу конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП» (доп. Слободянюк Н.М.).

4.      Про стан готовності студентів до взяття участі у Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» (доп. Слободянюк Н.М.).

5.      Про стан організації роботи АСУ ВНЗ (доп. Слободянюк Н.М.).

6.      Різне.

6.1.   Про рекомендацію навчально-методичних матеріалів (доп. Баль-Прилипко Л.В.).

6.2. Про додаткові бали для призначення академічних стипендій студентам НУБіП України (доп. Слободянюк Н.М.).

6.3.   Про проведення виховної роботи наставниками академічних груп (доп. Слободянюк Н.М.).

6.4.   Про наповнення ЕНК дисциплін на платформі Moodle (доп. Слива Ю.В.).

6.5.   Про використання системи on-line опитування на факультеті (доп. Слободянюк Н.М.).

 

Голова Вченої ради                                                     Л.В. Баль-Прилипко

Секретар Вченої ради                                                 Н.Б. Сілонова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook