Делегація НУБіП бере участь у відзначенні 200-річчя Варшавського університету наук про життя

19 травня 2016 року

 Делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком перебуває в Польщі, де у ці дні проходять заходи, приурочені 200-річчю Варшавського університету наук про життя та сільськогосподарській освіті в Польщі. Більше 13 років наші університети поєднують свої знання та зусилля не лише у підготовці професійних спеціалістів та дослідників, а й у гуртуванні наших народів.

 
У програмі візиту передбачені відвідування факультетських виставок, участь в урочистому засіданні вченої ради, зустрічі з керівниками провідних європейських вишів, обмін досвідом з організації аграрної освіти і науки.
 
«З вершини сьогодення особливо рельєфно видно пройдений шлях, вагомі здобутки. Високопрофесійний колектив Варшавського університету наук про життя щороку готує нову генерацію фахівців з різних спеціальностей, відкриваючи перед ними широкі можливості для ознайомлення зі світовими надбаннями науки та культури, успішно збагачує їх новими відкриттями і науковими розробками», - йдеться у привітанні Станіслава Ніколаєнка, адресованому колективу варшавського університету.
 
Вадим Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook