Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження повернулися з ІІ етапу всеукраїнської студентської олімпіади з нагородами

30 квітня 2016 року

     21-22 квітня за наказом Міністерства освіти і науки України на базі Національного університету харчових технологій пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» і спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами». Це – своєрідний огляд кращих молодих автоматників, яких готують виші країни.
     У форумі «самих іменитих» взяли участь команди 15 навчальних закладів. Серед них – представники університетів, які готують фахівців для різних галузей нашої Держави, зокрема Харківського національного технічного університету «Харківський політехнічний університет», Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного університету харчових технологій (Київ), Приазовського державного технічного університету (Маріуполь), Національної металургійної академії України (Дніпропетровськ), Національного університету водного господарства та природокористування (Рівне) та інші. 

     Гідними учасниками олімпіади були команди бакалаврів і магістрів нашого вишу. У складі першої виступали студенти четвертого курсу Павло Іванов, Анна Губеня, Олена Пилипенко, іншу представляли Інна Чешун, Антон Ігнатьєв, Вадим Царик. У боротьбі за нагороди вони здобули три почесних дипломи. 

     

     В особистому заліку третє місце посіла студентка магістратури другого року навчання Інна Чешун. Маємо також два других місця у командних змаганнях. 

      Колектив кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка вітає студентів.
     До речі, впродовж шести останніх років і бакалаври, і магістри тримають високу планку на всеукраїнській олімпіаді, отримують нагороди як в особистих, так і в командних заліках. А це свідчить про якісну підготовку фахівців з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

     

 

Володимир Решетюк, Алла Дудник,
доценти кафедри автоматики та
робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook