Колектив Бобровицького коледжу визначився з кандидатурою на посаду директора

27 березня 2016 року

     25 березня відбулися збори трудового колективу відокремленого підрозділу Університету "Бобровицький коледж економіки та менеджменту імені О. Майнової". У читальній залі бібліотеки коледжу зібралися викладачі, інші працівники закладу та студенти. Загальна кількість учасників зборів склала 109 осіб. На порядку денному одне питання визначення згідно Закону України "Про вищу освіту" кандидатури, який колектив рекомендує вченій раді університету для призначення директором коледжу.

     Кандидат на цю посаду Ольга Гордієнко, яка вже вісімнадцятий рік очолює заклад, представила зібранню передвиборчу програму. У програмі кандидата і основні завдання, які знайшли своє відображення у стратегічному плані розвитку Коледжу на 2016-2020 роки, і нові, визначені за вимогою часу. Окрім цілої низки заходів щодо поліпшення якості освіти, збільшення її практичного спрямування, відкриття нових спеціальностей, що користуються попитом на ринку праці, блок питань присвячено збільшенню спеціального фонду закладу та оновленню матеріально-технічної бази.

    У обговоренні програми взяли участь: Гудзенко М.К., завідувач навчально-виробничої практики, Мовчун Л.О., викладач економічно-облікових дисциплін, Змігродська Н.С., викладач соціально-гуманітарних дисциплін, Киричок М.М., провідний фахівець АГР із теплопостачання, Сковорода В.М., викладач технологічних дисциплін, Ткаліч Л. О., лаборант коледжу, Хлопчур І. Г., голова студентського профкому.

    

     Усі виступаючи схвально сприйняли програму кандидата коледжу, запевнили в готовності й надалі працювати єдиною командою, висловилися на підтримку кандидатури Ольги Василівни. Результати голосування засвідчили єдність думки колективу: 107 з 109 можливих голосів віддано за кандидатуру Гордієнко Ольги Василівни на посаду директора коледжу. Відповідно до Статуту Університету та Положення про ВП НУБіП України "Бобровицький коледж екології та менеджменту імені О. Майнової" вчена рада за поданням ректора Станіслава Ніколаєнка, враховуючи думку колективу коледжу, має визначитися з кандидатурою директора закладу.

    

    Представниками Університету - заступником декана економічного факультету Анатолієм Шишом, працівниками відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олегом Єреськом і Андрієм Марченком також проведено анкетування студентів коледжу щодо навчального процесу, та контрольні зрізи знань з дисциплін: бухгалтерській облік, фінанси і кредит, виробництво і переробка продукції рослинництва, результати яких також будуть представлені вченій раді Університету.

Олег Вікторович Єресько,

начальник відділу регіонального розвитку,

дистанційної освіти та заочного навчання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook