Започатковуємо співпрацю з Ашан Рітейл Україна

21 березня 2016 року

     15 березня делегація НУБіП України взяла участь у зустрічі керівників вишів Києва та представників Ашан Рітейл Україна. На ній представлено основні віхи розвитку, нинішні успіхи, загальні принципи, цінності та філософію діяльності керівництва та працівників корпорації, висвітлено напрямки розвитку партнерства з університетами, зокрема в рамках проекту «Комерсанти майбутнього». Цей проект покликаний надати шанс молодим спеціалістам розпочати свою кар'єру в міжнародній європейській компанії на керівній посаді. Генеральний директор Ашан Рітейл Україна Жерар Галлє зазначив, що університети є стратегічними та основними партнерами для створення політики людських ресурсів у компанії.

    Серед обговорених можливостей варто виділити стажування для студентів, починаючи з перших курсів. Програми стажувань формуються спільно університетом та підприємством, аби відповідати потребам обох сторін, передбачатимуть різне навантаження та ступінь складності, залежно від рівня підготовки студентів. 

     Після загальної презентації співробітники компанії – колишні випускники запрошених університетів – поділилися власним професійним досвідом. Потому настав час для обміну думками з приводу подальшої співпраці.

     

     І вже 29 березня представництво сектору людських ресурсів Ашан Рітейл Україна завітає до НУБіП України для відбору студентів на практичне навчання з перспективою подальшого працевлаштування в компанії.

    Університети надають студентам якісну та солідну базу теоретичних знань, тоді як Ашан Рітейл Україна може запропонувати їм захоплюючу професію та кар’єрний розвиток, резюмував Жерар Галлє. Сподіваємося, що зустріч є лише першим кроком на шляху до довготривалої, успішної, взаємовигідної співпраці.

Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook