Тривають ремонтні роботи у гуртожитку №10

30 січня 2016 року

     Уже другий тиждень поспіль у гуртожитку №10 кипить робота – триває капітальний ремонт місць загального користування та кухонь на третьому стояку. І це – не зважаючи на фінансову скруту. Що відрадно, до роботи долучаються і студенти, які мешкають в гуртожитку.

     На 2-му і 9-му поверхах повністю виконані демонтажні роботи – прибрані сантехніка, електрика, плиткана стінах та підлозі, які вже морально і фізично застаріли. З 2-го та 3-го поверхів вивезено будівельне сміття, проводиться очищення вентиляційних каналів, розпочато штукатурні роботи, прокладаються нові електропроводка та трубопроводи водопостачання.

     Паралельно завозяться будівельні матеріали. Завдання, поставлені програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» та доручення ректора Станіслава Ніколаєнка щодо поліпшення побутових умов проживання студентів будуть виконані. І мешканці 10-го гуртожитку незабаром це відчують, – коментує хід робіт проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

Ірина Білоус
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook