Відтепер на офіційному сайті університету оприлюднюватимуться дисертації, автореферати та відгуки офіційних опонентів

26 серпня 2015 року

 На виконання вимог Закону України «Про вищу освіту», Порядку присудження наукових ступенів і присвоєння вченого звання старшого наукового співробітника, Положення про спеціалізовану вчену раду, наказів Міністерства освіти і науки України щодо опублікування результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук, оприлюднення дисертацій та відгуків офіційних опонентів наказом ректора Станіслава Ніколаєнка в університеті посилюється контроль за підготовкою та атестацією наукових і науково-педагогічних кадрів. 

 
Відтак, голови та секретарі спецрад, до яких прийнято до захисту дисертацію, мають забезпечити вчасне подання здобувачем наукового ступеню до відділу наукової атестації примірника дисертації, автореферату дисертації та відгуків офіційних опонентів в електронному вигляді в установлені терміни. Тобто, примірник дисертації та відгуки офіційних опонентів не пізніше ніж за 15 календарних днів до дати захисту, зазначеної в авторефераті. Електронний варіант автореферату слід подати не пізніше, ніж за 35 календарних днів до дати захисту, зазначеної в авторефераті. Виключення становлять дисертації, автореферати дисертацій та відгуки на дисертації, що містять державну таємницю або інформацію для службового користування. 
 
У разі підготовки дисертації у вигляді монографії подається автореферат дисертації в електронному вигляді. 
 
Електронні варіанти зазначених документів розміщуватимуться на офіційному сайті університету в розділі «Спеціалізовані вчені ради».
 
Сергій Боярчук,
начальник відділу наукової атестації
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook