Науково-методичний семінар на факультетах землевпорядкування та юридичному відбувся у стінах 6-го навчального корпусу!

12 травня 2015 року

12 травня 2015 року продовжив роботу науково-методичний семінар з підвищення психолого-педагогічної майстерності. Його геопозиція перемістилася на вул. Васильківську, 17 де на нього чекали науково-педагогічні працівники землевпорядного та юридичного факультетів.
Традиційно зустріч із науково-педагогічними працівниками розпочав декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор Василь Шинкарук. У його промові учасники семінару почули слова привітання, запрошення до активного і конструктивного діалогу та плідної співпраці.
Продовжила заданий темп зустрічі доцент кафедри соціальної роботи та психології Людмила Омельченко. Доповідач зупинилася на способах конструктивного вирішення педагогічних конфліктів, активізувала увагу слухачів проведенням синквейну, в якому охоче взяли участь усі присутні. До обговорення результатів експерименту завзято долучилася доцент кафедри землевпорядного проектування Тетяна Прядка.
Завідувач кафедри методики навчання та управління навчальним закладом, професор Микола Пригодій висвітлив сучасні методи і засоби професійного навчання, які використовуються у навчальному процесі та порівняв їх із зарубіжними.
На завершення зустрічі, завідувач кафедри соціальної роботи та психології, професор Віталій Шмаргун професійно і вміло зацікавив колективи факультетів своєю доповіддю. У ній головні акценти були зроблені на підвищенні рівня психологічної стійкості викладача, психологічного захисту його особистості, наголошувалося на необхідності підбору індивідуальної форми відпочинку. Завзята дискусія закінчилась запрошенням найактивніших учасників семінару до співпраці з Центром психологічної служби, створеної на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Загалом, науково-методичний семінар тривав близько трьох годин. Його учасники отримали корисні та необхідні знання. Зі словами вдячності за проведений захід і побажаннями плідної співпраці звернулися до науковців гуманітарно-педагогічного факультету декани землевпорядного та юридичного факультетів.

Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook