Ph.D. Реалізація гостьового проєкту «Ukraine Global Faculty»

23 серпня 2023 року
  Незважаючи на складні умови сьогодення, за підтримки Міністерства освіти і науки України продовжує реалізовуватись дистанційний лекційний курс проєкту «Ukraine Global Faculty», який надає можливість всім науковцям НУБіП України, в тому числі аспірантам долучатися до вебінарів міжнародного рівня та мати доступ до найсучасніших онлайн-лекцій та майстер-класів.
  Основні переваги Проєкту:
  • 100% онлайн-формат;
  • доступ до архіву лекцій 24/7;
  • контент англійською з синхронним перекладом на українську;
  • широкий набір тем: від ІТ та інженерії до економіки та підприємництва;
  • спікери світового масштабу, які підтримують Україну та українців;
  • можливість задати питання лектору та знайти колег за інтересами;
  • сертифікати про участь (можуть зараховуватись при підвищенні кваліфікації);
  • безкоштовний доступ для всіх учасників.

  Саме 22 серпня відбулася лекція всесвітньовідомої економістки, професорки з міжнародної економіки Школи передових міжнародних досліджень Університету Джона Гопкінса, старшої наукової співробітниці Національного бюро економічних досліджень ANNE O. KRUEGER «The Current State of the World Trading System».

  Енн Осборн Крюгер була головним економістом Світового банку з 1982 по 1986 рік і першим заступником директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду (МВФ) з 2001 по 2006 рік. Як економіст, Крюгер відома у макроекономіці та торгівлі тим, що ввела термін «пошук ренти» у статті 1974 року. Крім того, вона часто критикувала субсидії цукру в США. Опублікувала багато публікацій про реформу політики в країнах, що розвиваються, роль багатосторонніх інституцій у міжнародній економіці та політичну економію торгової політики. У своєму президентському зверненні до Американської економічної асоціації 1996 року вона досліджувала відсутність узгодженості між успішною політикою торгівлі та розвитку, прийнятою в усьому світі, та переважаючими академічними поглядами.
  Під час останньої лекції була досліджена торгова система, включаючи існуючі преференційні торгові домовленості (особливо Європейський Союз і НАФТА). Організовано обговорення конфліктів між США та Китаєм і питання, які піднімає торгівля під час конфлікту між країнами. А також було проаналізовано роль країн, що розвиваються, у світовій торгівлі.
 
Щоб прослухати наступні лекції проєкту «UGF», учасникам необхідно:
1. Зареєструватись на платформі UGF на лекцію у особистому кабінеті в UGF за посиланням: https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/introduction-to-complex-networks
2. У визначену дату та час зайти у особистий кабінет UGF і натиснути на сторінці лекції «Link to zoom session».
3. Учасники зможуть слухати лекцію англійською або в українському синхронному перекладі. Під час лекції необхідно натиснути «Interpretation» та обрати мову.
4. Учасники зможуть поставити запитання лектору в чаті під час лекції (англійською мовою). Після виступу, він обере найцікавіші питання та відповість на них.
5. Якщо учасники не зможуть відвідати лекцію у форматі «live» у встановлений час, вони зможуть прослухати її в записі, обравши у своєму кабінеті UGF на сторінці цієї лекції «Recorded video».
  Нагадуємо, що лекції можна слухати в оригіналі (англійською) або з синхронним перекладом на українську мову, обравши канал трансляції самостійно.
УВАГА! Якщо Ви бажаєте отримати сертифікат по закінченню лекції, то її перегляд необхідно здійснювати лише на платформі UGF у власному кабінеті.
 
 

Віталій Вакуленко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook