Комісія ректорату перевірила готовність 1-го навчального корпусу і приймальної комісії до прийому абітурієнтів

7 липня 2023 року
  Сьогодні члени ректорату, на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком свій робочий день розпочали з перевірки готовності 1-го навчального корпусу і приймальної комісії, розташованої тут, до початку вступної кампанії 2023.

  Про проведені напередодні роботи очільника університету інформували проректори з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко та керівники навчальних підрозділів, розташованих у 1-му корпусі – декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин та заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Василь Бочков.

  А зроблено багато – як у корпусі, так і з облагородження шляхів, якими наш абітурієнт прямуватиме до приймальної комісії.
  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський розповів про підготовку робочих місць для відбіркових комісій, проведені косметичні ремонти приміщень, де вже працюють його колеги.

  Станіслав Ніколаєнко, поспілкувавшись з членами приймальної комісії, висловив упевненість, що як і в попередні роки, вони, завдяки своїй толерантності і доброзичливому ставленню до абітурієнтів, сприятимуть успішному проведенню вступної кампанії цього року.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook