НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ТА НАУКОВІ ВИДАННЯ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ ВІДТЕПЕР – У НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ НУБІП УКРАЇНИ

27 листопада 2014 року

         Наукова бібліотека НУБіП України наразі приймає від науково-педагогічних працівників електронні копії навчально-методичних та наукових видань для наповнення окремої бази даних «Навчальні та наукові видання в електронному вигляді».

Що для цього необхідно:
1. Принести електронний варіант видання до відділу комплектування наукової бібліотеки (навч. к. № 4. к. 30/1)
2. Заповнити авторський договір про передачу невиключних прав на використання Вашого видання (це офіційний дозвіл на розміщення електронної копії)для надання у відкритому доступі користувачам або через локальну мережу університету або ж через мережу Інтернет.
Авторський договір на розміщення видання в локальній мережі Університету можна скачати тут--->
Авторський договір на розміщення видання через мережу Інтернет можна скачати тут--->
3. Забрати Ваш примірник затвердженого договору через 2 дні після надання підписаного договору у відділі комплектування наукової бібліотеки (навч. к. № 4. к. 30/1).
 Після цього всі надані електронні копії навчально-методичної літератури будуть розміщені в електронному каталозі наукової бібліотеки
Перевірити розміщення електронних копій навчально-методичної літератури можна як у центральній бібліотеці, так і у філіях бібліотеки (навч. к. 11, 6, 10, 11, 12).
Примітка: Якщо у видання є декілька авторів, то кожен з авторів повинен надати офіційний дозвіл на розміщення електронної копії (підписати авторський договір), інакше видання не буде розміщене в електронному каталозі бібліотеки.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook