Студмістечко про головне: готовність до поселення студентів

4 серпня 2022 року
     Вже 15 серпня у навчальних аудиторіях НУБіП України розпочнеться освітній процес, а гуртожитки готуються зустрічати студентів 12, 13 та 14 серпня. Місяці напруженої підготовки і вже незабаром коридори знову оживуть, а житлові кімнати наповняться гучними розмовами мешканців, щоправда цьогоріч поселення буде кардинально іншим… Війна внесла свої корективи.
     Адміністрація гуртожитків студентського містечка, попри всі перешкоди намагалась забезпечити гідні умови проживання та організувати максимально безпечне середовище для перебування, як цього вимагає теперішня ситуація в країні. Цього року для поселення студентів відремонтовано близько 110 кімнат. Оновлено сантехнічне обладнання для мешканців 7 гуртожитку, розпочато капітальний ремонт дахового покриття 10 гуртожитку, проведена ревізія електромереж та водопостачання. Для комфорту мешканців меблевий цех університету вже виготовив нові шафи, інші меблі – у процесі.
 
     Зазначимо, що кожен гуртожиток обладнаний укриттям. На поверхах є схеми та показники руху, що вказують на вірний напрям. Схема пересування дозволить швидко та безперебійно організувати рух при сигналі «Повітряна тривога!». Також, розроблено Загальні правила поведінки мешканців студентського містечка в умовах воєнного стану, де зібрано найважливіші постулати для студентів в теперішніх реаліях. Окрім цього, укриття забезпечені достатньою кількістю питної та технічної води, стільців та лавок.
     У цей складний для держави час адміністрація НУБіП України робить усе можливе, щоб належним чином забезпечити комфортні умови проживання в гуртожитках, а головне безпечні. Перемога вже зовсім близько, а державі потрібні освічені спеціалісти, справжні майстри своєї справи аби розвивати та розбудовувати нашу країну. Ми станемо не новою легендою про героїчний опір, а державою переможців. Ще далеко не всі вороженьки – як роса на сонці… Але – ми козацького роду. Отже, нам точно усміхнеться доля!
 
Сергій Стецюк,

директор студентського містечка 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook