Доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А. провела відкрите лекційне заняття

September 14, 2021

        14 вересня 2021 року кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк провела відкриту online-лекцію з дисципліни «Фінансовий ринок» на тему: «Фінансовий ринок: сутність, функції та роль в економіці» для 21 студента 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування».

На лекції розглядалися питання сутності фінансового ринку його структурні елементи, функції, а також характеристика суб’єктів фінансового ринку. Дискусійним питанням стали проблеми становлення фінансового ринку в Україні.

На лекції були присутні: завідувач кафедри банківської справи та страхування, д.е.н., професор Худолій Л.М., доценти Аврамчук Л.А., Жарікова О.Б., Муравський О.А., Файчук О.В.

Студенти відмітили доброзичливість і толерантність лектора. Головним побажанням студентів було якомога швидше зустрітися в аудиторії для того, щоб пограти в ділові ігри, про які неодноразово наголошував лектор.

Лекційне заняття проведено на високому науковому та навчально-методичному рівні та одержали схвальні відгуки, зокрема вміння зосередити увагу слухачів на основних моментах лекції, створити доброзичливу атмосферу.

 

Доцент кафедри банківської справи та страхування, 

Файчук О.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook