Обрано нових представників студентської ради гуртожитку №7

May 26, 2021

Динамічні зміни в карантинних умовах навчання ставлять все нові і нові виклики перед органами студентського самоврядування, особливо це стосується гуртожитків. Для організації дозвілля та порядку, постійного чергування в місцях загального користування представники студентської ради гуртожитку незалежно від умов постійно мають бути на місці.

Враховуючи повернення студентів старших курсів на офлайн (очне) навчання, а перших курсів - перехід на онлайн, лави студентської ради гуртожитку №7 знову поповнено. За результатами обговорення та ініціативою студентів було обрано нових старост 5 поверху.

Старостою лівого крила став студент 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Комп’ютерна інженерія», наш талановитий вокаліст Ковіня Владислав.

Його заступник –студент 1 курсу спеціальності «Кібербезпека», ініціативний та креативний Іванов Богдан.

Старостою права крила став студент 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Гуменний Іван.

Його заступники – студенти 2 курсу 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Дячук Василь та Дячук Дмитро.

Дякуємо студентам за проявлену ініціативу та побажаємо їм успіху в усіх подальших справах.

Поряд з цим вдячні за участь у студентському самоврядуванні студентам 1 курсу Дросенку Володимиру та Супруну Данилу, а також нашому незмінному активу студенткам 3 курсу Шапірко Владиславі та Смагіній Діані, студенту 4 курсу Андрішку Владиславу, голові студенської ради гуртожитку Пономарчуку Вадиму.

В таких особливих умовах навчання та проживання немає минувших чи склавших обов’язки представників студентського самоврядування, спільними силами студентського активу, коменданта, деканату та вихователів підтримуємо побут та умови проживання в гуртожитку.

 

Інна Костенко, вихователь гуртожитку №7
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook