Центр Полоністики НУБіП України та Посольство Республіки Польща в Україні запрошують до участі у серії онлайн-зустрічей «Кореспонденція мистецтв»

September 22, 2020

  Центр Полоністики НУБіП України та Посольство Республіки Польща в Україні спільно з Національним музеєм у Варшаві запрошують студентів, викладачів та усіх, хто цікавиться європейським мистецтвом і культурою, до участі у проєкті «Кореспонденція мистецтв».

  «Кореспонденція мистецтв» – це серія зустрічей зі спеціалістами, викладачами та кураторами Національного музею у Варшаві, які поведуть нас у подорож світом мистецтва. Видатні твори польських митців з таких галузей, як живопис, скульптура, література, музика, театр та кіномистецтво, не тільки викликали і продовжують викликати захоплення у Польщі, Європі та світі, а й стали натхненням для наступних поколінь творців прекрасного.

  Ми щиро запрошуємо Вас взяти участь у цій унікальній події.

  Зустрічі відбуватимуться на комунікаційній платформі ZOOM та будуть перекладені українською мовою. Таким чином, навіть ті особи, які ще не говорять вільно польською мовою, зможуть взяти участь у зустрічі.

  Для участі у проєкті необхідно зареєструватися через форму заявки доступну за посиланням https://forms.gle/4F5RNNba61oHDTSNA.

  У відповідь Ви отримаєте підтвердження реєстрації, а пізніше – посилання на онлайн зустріч. Після кожної лекції передбачено час на обговорення. Просимо реєструватися перед кожною наступною зустріччю.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook