Компанія Google відмітила успішну організацію змагань Google Hash Code 2020 на майданчику «Національний університет біоресурсів і природокористування України»

February 26, 2020

20 лютого 2020 року майданчик «Національний університет біоресурсів і природокористування України» успішно прийняв участь у міжнародних професійних змаганнях з програмування Google Hash Code 2020. Це змагання керується професіоналами компанії Google (https://nubip.edu.ua/node/68283).

У загальній таблиці результатів майданчик «Національний університет біоресурсів і природокористування України» розташувався серед всіх команд світу на 920 місці.

Активність команд учасників Google Hash Code 2020 по країнах із загальним підсумковим результатом – вражає:

Зрозуміло, що не випадково неологізм початку 2000 років «to bangalore» (bangalored) має обгрунтування і означає: «Звільнити ІТ спеціалістів і передати їх функції фірмі аутсорсеру із Індії (із м. Бангалору) з метою економії на оплаті праці».

У цілому загальний результат майданчику «Національний університет біоресурсів і природокористування України» на міжнародних професійних змаганнях з програмування Google Hash Code 2020 успішний – це засвідчила компанія Google.

 

Навчаємось і готуємось до нових викликів на міжнародній ІТ арені!

Найближчий виклик 4 квітня 2020 року: 1/8 чемпіонату світу студентських командних змагань зі спортивного програмування ІСРС 2020.

Координатор Google Hash Code 2020 на майданчику «Національний університет біоресурсів і природокористування України» - С. Силантьєв.

Всі запитання можна відправляти на поштову скриньку: [email protected] або на телеграм канал: @sergiysylantyev

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook