Профорієнтація серед випускників коледжів

February 9, 2020
м. Київ

       Кафедру ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України пов’язує багаторічна співпраця з Київським коледжем будівництва, архітектури і дизайну, в рамках якої створюються можливості для вступу випускників коледжу до університету. Близько 10 років поспіль викладачів кафедри запрошують для рецензування дипломних проектів випускників коледжу на технологічному відділенні за спеціальністю 206 «Садово-паркове господарство».

       Але цим співпраця між кафедрою і відділенням не обмежується. Викладачі відділення ККБАД постійно звертаються за методичною допомогою і отримують її у вигляді консультацій викладачів кафедри та стажування викладачів коледжу на кафедрі університету, участі викладачів та студентів у роботі наукових конференцій, семінарів. Ну і, звичайно, студенти коледжу – постійні учасники днів відкритих дверей Університету, для них організовуються екскурсії та інші заходи.

        У поточному році 41 дипломник коледжу отримав позитивну рецензію на свій дипломний проект від доцентів Оксани Багацької і Олесі Піхало.

      27 і 29 січня відбулися захисти дипломних проектів перед держаною екзаменаційною комісією. Якість підготовки випускників цього коледжу зростає з кожним роком. Більше половини цьогорічних дипломних проектів були виконані із застосуванням спеціальних компютерних програм. Під час навчання вони здобувають не лише теоретичні знання в аудиторіях, а й значні практичні навички під час проходження практик, у тому числі і за кордоном.

   

      

        

     

        31 січня 2020 року випускники отримали дипломи і здобули кваліфікацію «Техніка садово-паркового господарства». Щиро вітаємо і чекаємо всіх для продовження навчання в НУБіП України!

  

     

   

 Оксана Багацька,

Олеся Піхало

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook