Вероніка Чекалюк презентувала картину до Дня Захисника України

27 November 2019, 18:24

«Душі мають очі, дивись крізь віки - обійми свою Україну
молитвою за світле життя», - Вероніка Чекалюк.

 

26 листопада о 13.00 у Києві відбулося відкриття мистецької події: презентація картини до Дня Захисника України. «Ця картина-оберіг держави, генетика роботи передає хвилювання жінки-берегині часів Трипілля, жіноча молитва щира й завжди допомагала воїнам у житті. Молитва відкриває небеса для чудес, молитва рятує і дає людині ключі до життя й розвитку. Ця робота несе абсолютний позитив, добро й віру у світле щасливе майбутнє України. Запрошую відвідувати музеї та вернісажі, бібліотеки, знаходити своє натхнення у мудрому й прекрасному», - ділиться емоціями авторка роботи, іміджмейкер Вероніка Чекалюк, котра представила свою символічну картину «Молитва за Україну»

Цього дня до бібліотеки імені В. Винниченка завітали постійні відвідувачі та шанувальники творчості Вероніки Чекалюк. Тепла слова вітання, квіти й солодощі додали події особливого затишку й атмосфери миру й дружби. 

 

Вероніка Чекалюк ділиться враженнями: «Планую серію робіт присвячених історії нашої держави, бачу її світлі сторінки, хочу, щоб люди більше знали про здобутки України про наші сильні сторони й прекрасні історичні моменти... все це у планах, сподіваюся, що до весни 2020 року зможу презентувати мистецькій спільноті свою виставку живопису та інсталяцій: «Кохана Україна». Мої картини - це мої хвилювання і радість, мої думки. Я пишу відчуттями...»

Щирі вітання колег науковців, квіти від дирекції бібліотеки та теплі слова надихають на подальшу творчість.

  

 

Марія Котова,
гурток «Юний Журналіст НУБІП»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook