Студенти агробіологічного факультету – переможці інтелектуального протистояння

May 17, 2019

 

     «Люди, які вихваляються своїм інтелектом – невдахи», – говорив Стівен Гокінг у одному зі своїх інтерв’ю. Кожен з нас прагне здаватися кращим, ніж є насправді: веселішим, освіченішим, добрішим чи злішим і, звичайно, ж розумнішим. І це справді досить хвалитися інтелектом і вченістю, бо інколи інтелект — перешкода, а вченість — дурість. Щоб спростувати попередньо зазначену думку студентські академічні групи усіх ННІ та факультетів нашого університету взяли участь у конкурсі на кращу «Інтелектуальну академічну групу НУБіП України». Нагадаємо, що 14 травня відбувся перший етап цього захоплюючого змагання – конкурс «Пам’ять». А 15 травня пройшов другий етап інтелектуального протистояння.

     Відкрила другий день свята інтелекту Анна Хижняк, начальник відділу виховної роботи і студентських справ, яка привітала учасників від свого імені та від імені Сергія Кваші, засновника цього унікального конкурсу на звання найкращої інтелектуальної групи університету. «Саме студентське життя дає можливість розвивати свої фізичні, морально-етичні, мистецькі якості. Але найголовніше, те, заради чого ми вступаємо до університету – розвиватися інтелектуально. І наші розумові здібності залежать не лише від спадковості і виховання!», поділилась із присутніми Анна Хижняк.

     Привітала студентів-учасників і Оксана Зазимко, начальник навчального відділу, яка ще раз ознайомила їх із положенням, специфікою отримання балів за кожен конкурс та побажала командам успіхів та перемоги.

     Журі та лічильну комісію, окрім Анни Хижняк та Оксани Зазимко представили Олена Колеснікова, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм, Дмитро Мотринчук, начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи, Анастасія Стародуб, фахівець відділу виховної роботи та студентських справ і Віталій Жовнер, провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ.

     Другий день змагання пройшов у чотири етапи: «Судоку», визначення коефіцієнту інтелекту «IQ», «Швидкість рахування», конкурс «Для капітанів команд», за кожен з яких команди-учасники отримували бали, що, в сумі, дають фінальний результат.

     Напруга, яка вирувала в актовій залі відчувалася навіть на сцені: після кожного конкурсу п’ятірка команд-лідерів змінювалась, і ніхто не знав чого очікувати, тому викладались по-максимуму. Після завершення запеклого протистояння Оксана Зазимко оголосила такі бажані й очікувані результати.

     Отже, переможцем конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП України» та звання найінтелектуальнішої групи університету здобувають студенти агробіологічного факультету, срібло виборола команда гуманітарно-педагогічного факультету, бронза у студентів факультету інформаційних технологій. Четверте місце посіли представники факультету конструювання та дизайну, а закриває п’ятірку фіналістів факультет ветеринарної медицини. Почесне шосте місце у академічної групи факультету землевпорядкування. Сьоме, восьме та дев’яте місця між собою розділи студенти ННІ післядипломної освіти, економічного та механіко-технологічного факультетів, які набрали однакову кількість балів. Десяте та одинадцяте місця поділяють представники ННІ лісового і садово-паркового господарства і факультету тваринництва та водних біоресурсів. Дванадцяте місце посів факультет аграрного менеджменту, тринадцяте факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, чотирнадцяте та п’ятнадцяте місце поділяють студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології і юридичного факультету. А шістнадцяте місце зайняв ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

     Ще раз вітаємо наших переможців та учасників і до зустрічі на конкурсі «Краща спортивна група НУБіП України».

Анастасія Стародуб

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook