Відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри романо-германських мов і перекладу Сидорук Г. І.

February 27, 2019

У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних та семінарських занять на гуманітарно-педагогічному факультеті, 26 лютого 2019 р. о 13:15 в аудиторії 228 навчального корпусу 3 відбулось відкрите лекційне заняття доцента кафедри романо-германських мов і перекладу Сидорук Галини Іванівни з дисципліни «Вступ до перекладознавства» на тему «Якості перекладача. Фонові знання» для студентів 1 курсу спеціальності 035.041 «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно) Англійська мова та друга іноземна мова».

Студенти уважно прослухали інформацію про якості майбутніх перекладачів, включаючи дипломатичні якості, знання культури, жестів, міміки традицій та звичаїв. Викладач також зачепила проблему рівнів перекладу, зокрема зупинилась на пояснені фонем, графем, транскрипції та транслітерації.

Присутні на відкритому занятті студенти та викладачі позитивно оцінили його зміст, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність методів та прийомів використаних ним, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії, логічну послідовність й лаконічність у проведенні заняття.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook