У центрі уваги перспективи вступу на факультет землевпорядкування НУБіП випускників Житомирського національного агроекологічного університету

13 February 2019, 0:24

Доценти кафедри управління земельними ресурсами Андрій Барвінський та Євген Бутенко на чолі із завідувачем кафедри Ольгою Дорош і студентками магістратури факультету землевпорядкування Людмилою Гордієнко, Олександрою Губатюк, Ольгою Лашкевич та Оленою Чигрин завітали 5 лютого 2019 року до Житомирського національного агроекологічного університету на зустріч із випускниками бакалавратури за спеціальністю "Геодезія та землеустрій". Причиною зустрічі стало питання відсутності у житомирському виші підготовки магістрів за цією спеціальністю. Тому й було прийнято рішення на вченій раді факультету землевпорядкування запросити майбутніх випускників продовжити навчання у магістратурі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Впродовж цікавої і пізнавальної зустрічі було презентовано інформативні відео та фотоматеріали про університет та факультет.
Професор Ольга Дорош акцентувала увагу на перевагах навчання в НУБіП, який входить до трійки кращих вузів Києва, посідає першість серед навчальних закладів аграрної сфери та впевнено тримається у топ 10 кращих вишів України. Вона переконливо довела важливість продовження навчання у магістратурі й рекомендувала вступати на факультет землевпорядкування НУБіП для отримання якісної освіти зі спеціальності «Геодезія та землеустрій». Відзначила, що наші магістри мають унікальний доступ до електронного освітнього середовища, що дозволяє їм дистанційно вивчати курси дисциплін (лекційний матеріал, лабораторно-практичні завдання) та ефективно комунікувати із викладачем. На базі лабораторій проводяться практичні навчання, наукові дослідження до яких долучається й студентська молодь, що дозволяє готувати фахівця творчого, організатора виробництва, бізнесу. Науково-педагогічний персонал всебічно сприяє випускникам у працевлаштуванні завдяки налагодженій співпраці із роботодавцями. Існує можливість паралельно отримати другу вищу освіту за вподобаннями студента. Після завершення магістратури кращим студентам пропонують навчання в аспірантурі. Завідувач наголосила, що навчатись і працювати в столиці за обраним фахом це передусім чудова перспектива реалізувати себе сповна та отримати цінні професійні контакти у галузі геодезії та землеустрою.
Зацікавлено студенти Житомирського національного агроекологічного університету сприйняли виступ доцента Євгена Бутенка, який розповів про особливості студентського життя, умови навчання і проживання в гуртожитку, можливість навчатись і професійно зростати за обраним фахом, про виробниче стажування за кордоном, дозвілля та самовдосконалення. Зупинився він і на перспективах, що відкриваються перед випускниками факультету землевпорядкування НУБіП України.
Про бурхливе студентське життя в столиці енергійно оповідали магістри Людмила Гордієнко, Олександра Губатюк, Ольга Лашкевич, Олена Чигрин. НУБіП, на їхнє переконання, це ідеальне місце для навчанням і дозвілля, з своїми перевагами і прерогативами де можна поєднувати і навчання, і наукові дослідження, і роботу за спеціальністю, адже навчальний процес в магістратурі організований максимально зручно для студентів.


 

У ході зустрічі проведено анкетування випускників ОС «бакалавр» ЖНАУ для об’єктивного висновку щодо проведеної роботи та оцінки потенційного інтересу до навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України.

Родзинкою візиту стала життєва історія доцента кафедри управління земельними ресурсами Андрія Барвінського про його студентські роки проведені у Житомирському університеті, його професійне зростання і викладацький шлях у НУБіП України…

Зичимо успіхів у вступі до одного з найуспішніших факультетів землевпорядного профілю!

завідувач кафедри управління земельними ресурсами Ольга Дорош,

магістр факультету землевпорядкування Ольга Лашкевич.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook