Intel Еко-Україна – творчий поєдинок викладачів та обдарованої молоді

February 11, 2019

  

     5 – 8 лютого 2019 року Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді за підтримки Громадської організації «Спілка освітян України» провели один із найбільших конкурсів для талановитих учнів – Всеукраїнський конкурс Intel Еко-Україна 2019.

     Intel Еко-Україна – це всеукраїнський конкурс наукової творчості учнів, національний етап міжнародного конкурсу Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF), метою якого є формування та популяризація наукового і творчого світогляду серед молодого покоління, єднання бізнесу і науки а також випробовування українського інноваційного потенціалу на міжнародній арені. Переможці конкурсу отримують право представляти Україну на міжнародному конкурсі Intel ISEF та інших міжнародних конкурсах та олімпіадах. У 2019 році виповнилось 15 років конкурсу Intel Еко-Україна.

      Юні дослідники презентували свої науково-дослідницькі проекти за 10 категоріями:

    Вже стало традицією, що до складу журі Intel Еко-Україна з біології входять фахівці Національного університету біоресурсів і природокористування України. Не є виключенням кафедра біології тварин факультету тваринництва та водних біоресурсів, яку щорічно представляють її доценти. В цьому році оцінку учнівських робіт здійснював доцент кафедри Митяй І.С.

 

    До складу журі конкурсу ввійшли співробітники і інших провідних вищих навчальних закладів України.

Митяй І.С. у складі журі разом із колегами  Мякушко С.А. та Подобайло А.В., доцентами кафедри  екології та зоології Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Підведення підсумків після другого дня роботи у секції «Біологія»

     Паралельно з роботою в журі Іван Сергійович активно проводив профорієнтаційну роботу з талановитою учнівською молоддю. Учні та їх наукові керівники з цікавістю знайомились із факультетом тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України,  який готує  фахівців за спеціальностями “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Водні біоресурси та аквакультура”.

 

Олена Дегтяренко,

доцент кафедри  біології тварин

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook