АЛЬМА-МАТЕР ВІТАЄ ВИПУСКНИКІВ 2008 РОКУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І АУДИТ» (ЗУСТРІЧ ЧЕРЕЗ 10 РОКІВ)

October 2, 2018

 У чудовий осінній день на економічному факультеті відбулася тепла зустріч випускників 2008 року спеціальності «Облік і аудит». Їх гостинно зустрів декан економічного факультету Анатолій Діброва, який розповів про сьогодення та перспективи освітнього процесу. Також Анатолій Дмитрович провів екскурсію десятим навчальним корпусом, вражаючи випускників відремонтованими й комп’ютеризованими аудиторіями, новітнім технічним обладнанням.

   

Випускники були приємно вражені по-сучасному оновленим благоустроєм території, відремонтованими навчальними корпусами і гуртожитками, розвитком рідного факультету, зокрема, і університету в цілому. Колишні студенти відвідали Алею слави університету (для них вона виявилася новим атрибутом рідного вишу), ботанічного саду, який у роки їхнього студентства не функціонував, простору актову залу третього навчального корпусу.

Мають досягнення і самі випускники. Не зважаючи на невеликий стаж трудової діяльності, серед них уже є чотири кандидати економічних наук (Віталій Вакуленко, Лариса Богач, Володимир Литвиненко, Карина Кисляк), сертифікований аудитор (Юрій Бурдим), підприємці (Валентина Мялковська, Микола Головатенко), висококваліфіковані фахівці та керівники бухгалтерських служб (Ірина Демиденко, Марія Малащак, Інна Руліковська, Анатолій Мартиненко, Ольга Бурдим, Лідія Юхименко, Людмила Нікітюк, Вікторія Яворська та багато інших). Усіма здобутками та досягненнями, своїм професійним зростанням випускники завдячують рідному університету — ректорату, адміністрації економічного факультету, професорсько-викладацькому складу в цілому і кафедри обліку та оподаткування, зокрема, а також гарним традиціям та особливому духу, який мають стіни НУБіП України.

 

Наталія Кузик,
Володимир Литвиненко,
доценти кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook