Студенти 1 курсу спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" знайомляться з історією університету

September 24, 2018

В рамках вивчення дисципліни «Університетська освіта», для знайомства з історією та сьогоденням університету, викладачами кафедри підприємництва та організації агробізнесу доцентами Михайлом Маршалком  та Сергієм Нікітченком було організоване відвідування музею університету студентами 1 курсу 7 групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти ознайомилися з експозицією музею, а екскурсію їм провів особисто ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко

 

Станіслав Миколайович розповів студентам не тільки про історію університету, але і зробив історичний екскурс в історію Києва та Голосієва.
Про сьогодення університету студентам розповіла начальник навчально-методичного відділу Лариса Володимирівна Кліх

 

Знайомство з історією та славними традиціями університету підняло самооцінку першокурсників, які зрозуміли в якому навчальному закладі вони навчаються, та ще раз підтвердило правильний вибір місця навчання.
Кафедра підприємництва та організації агробізнесу висловлює щиру подяку ректору університету Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку за проведену екскурсію для майбутніх підприємців.

Доцент кафедри підприємництва
та організації агробізнесу
Нікітченко С.О.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook