Яковенко Денис Олегович: хочу вступати до НУБіП України на спеціальність технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

June 21, 2018

 

Представтесь та розкажіть про себе:

  • Мене звати Яковенко Денис Олегович, я закінчив Вищий комунальний навчальний заклад “Коростишівський педагогічний коледж імені І.Я. Франка”, мені 18 років. Проживаю в м. Коростишів, Коростишівського району Житомирської області. З дитинства цікавлюсь тваринами тому й хочу вступати до НУБіП України на спеціальність технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

  • Я знаю, що технологи у сфері виробництва та переробки продукції тваринництва є дуже затребуваними на ринку праці не тільки в нашій країні а й за кордоном. В НУБіП я планував вступати ще з 11 класу, коли у нас в коледжі була представлена спеціальність технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Зламанюк Людмилою Михайлівною.

Звідки дізналась про факультет?

  • Вперше про факультет я дізнався з інтернету, почитав відгуки студентів, які навчаються на даному факультету, а вже потім подивився фільм та послухав розповідь про факультет тваринництва та водних біоресурсів від Людмили Михайлівни.

Чого очікуєш від навчання в університеті?

  • Від навчання в університеті я очікую здобути базові знання зі спеціальності та мати змогу застосувати їх на практиці. Крім цього тут є багато можливостей рости не тільки в професії а й розвиватися культурно, є безліч гуртків, секцій і т.д. Тому я думаю що сумувати тут не прийдеться.

Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

  • Так, планую здобути омріяний фах, поїхати за кордон на стажування для покращення професійних навичок в обраній спеціальності, а потім використовувати отримані знання та досвід на благо Батьківщини.

Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?

  • Люблю подорожувати, знайомитися з цікавими людьми, пізнавати нове, а взагалі, життя студента – це як калейдоскоп, яскраве та непередбачуване, тому я маю надію, що зможу розкрити себе ще й в чомусь новому.

Розмовляв завідувач кафедри технологій

у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Засуха Ю.В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook