Представники AVA Group провели лекцію з годівлі тварин для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів

May 16, 2018

    23 квітня до нашого закладу завітали представники групи компаній Агровет Антлантик (AVA Group) та провели лекцію для студентів другого та третього курсів факультету тваринництва та водних біоресурсів про розвиток молочного бізнесу в Україні та інноваційні методи годівлі телят у стартовий період.

   Випускник факультету, а зараз керівник бізнес-напряму «ВРХ» AVA Group, Віталій Шкарбан у вступній частині лекції розповів про головні тенденції розвитку молочного бізнесу в Україні, інновації на ринку виробництва кормів для великої рогатої худоби та європейські норми годівлі для підвищення ефективності ведення молочного бізнесу.

    Головною темою лекції було питання годівлі телят у перші 3 місяці життя. Віталій Валерійович детально розповів про особливості розвитку теляти від народження до 3-х місяців життя, зупинившись на таких аспектах як значення розвитку рубця, особливості морфологічних змін під час розвитку рубця та потреби телят у поживних речовинах та особливостях їх годівлі.

   За словами Віталія Шкарбана, окрім проведення подібних навчальних заходів, AVA Group також бажає залучити кращих студентів нашого факультету до роботи на передових високотехнологічних молочних підприємствах-партнерах AVA Group, де майбутні фахівці зможуть проходити практику, вивчаючи новітні технології.

   Студентам було дуже цікаво послухати представників бізнесу, які закінчили наш факультет, адже це підвищує їх прагнення стати хорошими спеціалістами та працювати у галузі тваринництва.

Юрій Позняковський

старший викладач кафедри годівлі тварин

та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook