Науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провели І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова»

26 February 2018, 12:40

Наука ніколи не була і не буде закінченою книгою.
Кожен важливий успіх задає нові питання.
Будь-який розвиток виявляє з часом усе нові й глибші труднощі.
Альберт Ейнштейн

На виконання наказу МОН України від 06.12.2017 р. №1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 начальному році» науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провели І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова».

В олімпіаді взяли участь 11 студентів, які мали бажання перевірити свої знання з англійської мови, оскільки за допомогою іноземної мови ми розширюємо кругозір, спілкуємося з мешканцями інших країн, долучаємося до чужої культури, йдемо по кар'єрних сходах і по-новому дивимося на навколишній світ.


Комісія у складі:
голова комісії – к.пед.н., доц. Іванова О.В., 
члени комісії – к.філ.н., доц. Поліщук О.С., к.пед.н., доц. Яременко Н.В.,  к.психол.н., доц. Цимбал С.В. перевірила та оцінила знання студентів з усіх видів мовленнєвої діяльності (аудіювання, читання, письма, говоріння), визначивши переможців:
І місце посіла Дубровіна Ольга (факультет конструювання та дизайну), викладач Пономаренко О.Г.
ІІ місце посів Подольський Андрій (Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження), викладач Цимбал С.В.
ІІІ місце посіла Бортнікова Діана (Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження), викладач Цимбал С.В.

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова» серед студентів вищих навчальних закладів України, де англійська мова не є спеціальністю, відбуватиметься на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Вітаємо Дубровіну Ольгу та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова».

Побажаємо Олі перемоги!

Цимбал С.

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook