ДОТИК ДО ПРИРОДИ» АГРОХІМІКІВ НУБіП УКРАЇНИ ТА ЮНАТІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

November 7, 2017

«Дотик природи» відчули спільно агрохіміки та юнати Малої академії наук України на Всеукраїнському біологічному формі учнівської та студентської молоді 1-3 листопада 2017 року під егідою МОН України, на якому учні шкіл із різних куточків України представили стендові доповіді за своїми науковими проектами. Їх теми – дуже різноманітні: про особливості ґрунтів їх рідних регіонів, дослідження із геології, вікового складу дубів, зміни клімату, русел рік, тощо. Вони викликали жваву зацікавленість членів наукового гуртка «Управління якістю продукції рослинництва в сучасних технологіях», які радо поспілкувались із учнівською молоддю та розширили горизонти свідомості, відвідавши навчальний майстер-клас «Що є стартАП?».

Оцінювати роботи талановитої молоді у номінації «Науки про Землю» пощастило Надії Бордюжі, доценту кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, і вона з радістю попрацювала членом журі. Після роботи в жюрі, Надія Петрівна провела профорієнтаційну роботу із обдарованою молоддю, розповіла про спеціальності, за якими готує спеціалістів НУБіП Украни. Особливу увагу звернула на переваги навчання на агробіологічному факультеті та перспективи співпраці із кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна за спеціалізацією «Агрохімія і ґрунтознавство» у межах проекту «Agristart» на умовах співпраці із компанією «Agrilab» та запросила їх вступати до нашого закладу вищої освіти.

Тож, дякуємо організаторам та учасникам за приємний «Дотик природи» талановитої молоді шкіл та гуртківців і сподіваємось на його продовження.

Ніна Бикіна, доцент кафедри агрохімії

 та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook