Перший випуск бакалаврів на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

June 23, 2017
НУБіП України

23 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України в актовому залі 3-го корпусу відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам факультету аграрного менеджменту, серед яких перші випускники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. 

 

Випускників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який побажав життєвої енергії, наснаги й наголосив, що значна частка здобутків залежить від прикладених зусиль.

Завідувачі кафедрами: адміністративного менеджменту та ЗЕД – Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського – Василь Горьовий, виробничого та інвестиційного менеджменту –  Лідія Шинкарук, маркетингу та міжнародної торгівлі –  Ярослава Ларіна, звернулися з вітаннями до бакалаврів, побажали успіхів у майбутній роботі, фахового високопрофесійного зростання, нових досягнень та запросили продовжити навчання на факультеті аграрного менеджменту для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, привітавши випускників з отриманням освітнього ступеню «Бакалавр», зачитав випускні накази, а ректор та завідувачі кафедрами вручили дипломи та подяки.

 

  

 

  

 Після завершення свята на сходах 3 корпусу було зроблено колективні фото.

 

 

Віталій Луцков, Ірина Барановська

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook