Студентка НУБіП в рамках профорієнтаційних заходів здійснила зустріч з випускниками Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8

April 18, 2017
Факультет аграрного менеджменту

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України проф. С. Ніколаєнка №9 від 12 квітня 2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи» кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл та коледжів. Так, 18 квітня 2017 року студентка НУБіП України Ольга Шум провела профорієнтаційні заходи у Бориспільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №8.

 

Випускникам шкіл було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги серед інших вузів та перспективи подальшого працевлаштування, роздано буклети про факультет.

 

Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах, що пропонуються факультетом аграрного менеджменту. Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались напрямків підготовки, ступеневої освіти, умов проживання тощо.

Віктор Орехівський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook