Круглий стіл «Розвиток міжнародного агробізнесу та його вплив на Україну» успішно організовано і проведено кафедрою адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

April 26, 2017
10 корпус

            25 квітня 2017 р. в ауд. 309 корпус 10 кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності успішно провела круглий стіл на тему «Розвиток міжнародного агробізнесу та його вплив на Україну». Модератором виступив к.е.н., ст.викл. Кирилюк Д.О.

        В роботі заходу взяли участь декан факультету аграрного менеджменту, науково-педагогічні працівники кафедри та два професори із Коледжу сільського господарства та природних ресурсів Університету Міссурі (США). Наукову дискусію спричинила доповідь почесного професора факультету сільськогосподарських наук та прикладної економіки Університету Міссурі (США) В. Маєрса (W. Meyers) - «Прогноз розвитку товарних ринків до 2025 р. Основні причини та наслідки» (Commodity Markets and Trade to 2025: What is Driving these Changes?»). 

 

Цікавою також виявилась доповідь професора кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського Забуранної Л.В. присвячена проблемам і перспективам розвитку кооперації в аграрному секторі України.

 Багато актуальних запитань доповідачам задали завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, професор В.П. Галушко, почесний професор Коледжу сільського господарства та природних ресурсів Університету Міссурі К. Шнібергер (K. Sсhneeberger) і доцент кафедри О.А. Ковтун.

До того ж, під час роботи круглого столу високий рівень знання англійської мови продемонстрував старший викладач кафедри Д.О. Кирилюк, який забезпечив синхронний переклад доповідей і запитань.

За результатами роботи круглого столу було прийнято рішення активізувати в майбутньому науково-педагогічну співпрацю кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського факультету аграрного менеджменту із факультетом сільськогосподарських наук та прикладної економіки Університету Міссурі (США).

к.е.н., доцент Файчук Олександр Михайлович

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook