Проведено профорієнтаційну роботу на Київщині!

December 28, 2016
Київська область, Васильківський район

     28 грудня 2016 року доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Міщенко Іван Анатолійович провів зустріч з учнями випускних класів Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Васильківського району, Київської області.
     Проведенню зустрічі посприяли: директор школи Малюга В.П., заступник директора з навчально-виховної роботи Прядко Л.Л., класний керівник Кожевнікова М.Л., та вчителі школи.
     Під час зустрічі Міщенко І.А. ознайомив учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформував про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Також, велась мова про можливість вступу на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі зовнішньоекономічної діяльності, менеджменту та маркетингу.
     Крім того, було акцентовано увагу майбутніх абітурієнтів на високоякісній освіті в НУБіП України; міжнародному визнанні диплому; можливості навчання та стажування за кордоном, отримання подвійного диплому, навчання в аспірантурі; широкому виборі магістерських спеціалізацій; розвитку творчих та спортивних здібностей студентів; зручному розташуванні студентського містечка тощо.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook