Конференція магістрів - день 3

November 4, 2016

 04 листопада 2016 р. відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші від 26.09.2016 р. № 55 на базі економічного факультету продовжила роботу загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2 року навчання.
В роботі конференції із представлення результатів досліджень взяли участь 76 студентів магістратури денної форми навчання спеціальності «Фінанси і кредит» та «Оподаткування», із яких 33 особи виконували магістерські дослідження під керівництвом викладачів кафедри фінансів, 14 – кафедри банківської справи та 29 – кафедри оподаткування і страхування.

На заході були присутні: декан економічного факультету д.е.н., професор А. Діброва, завідувач кафедри фінансів д.е.н., професор Н.Давиденко, завідувач кафедри банківської справи д.е.н., доцент О.Олійник, завідувач кафедри оподаткування і страхування Л.Худолій, к.е.н., доценти кафедри фінансів: А.Буряк, Л.Олійник, Ю.Негода, Г.Скрипник, І.Титарчук; к.е.н., доценти кафедри банківської справи: О.Калівошко, Л.Аврамчук; к.е.н., доценти кафедри оподаткування і страхування Л. Березовська, І.Долженко, Р.Мамчур, Н.Мрачковська.

 

Виступи магістрів супроводжувалися постерними презентаціями, які були розташовані в холі другого поверху навчального корпусу № 10. Кожен студент представив результати своєї роботи, відповідав на питання членів комісії та присутніх.

Конференція носила дискусійний характер, де порушувались питання удосконалення та розвитку методів управління приватними та державними фінансами, прийняття науково обґрунтованих фінансових управлінських рішень у сфері фінансів, банківської справи, страхування та оподаткування; впровадження та організації системи фінансового планування на підприємствах; прогнозна та аналітична діяльність на основі використання сучасних інформаційних технологій; забезпечення інформаційної та фінансової безпеки держави та суб’єктів господарювання, державної фінансової підтримки сільського господарства; депозитної політики банків та розвитку фінансового ринку України, кредитного забезпечення сільськогосподарських підприємств, актуальні питання розвитку грошово-кредитних відносин, фінансового аналізу та фінансового консалтингу, питань розробки системи оподаткування та страхування в АПК, механізму спрощення оподаткування аграрних товаровиробників та сільського населення, розвитку обов’язкового і добровільного страхування природно-виробничих ризиків у сільському господарстві.

  

За результатами оцінки змісту та оригінальності постерних презентацій, наявності елементів наукової новизни, а також доповідей магістрів слід відмітити найкращих:

ПІБ студента
Тема магістерської роботи
Керівник
Мисник Дмитро Володимирович
Мікрокредитування аграрного сектору економіки України
д.е.н, проф. Олійник О.О.
Шубан Аліна Юріївна
Управління кредитоспроможністю та платоспроможністю аграрного підприємства
к.е.н, доц. Буряк А.В.
Вовк Ірина Вячеслалівна
Декапіталізація фінансового сектору та перспективи відновлення кредитування підприємств
к.е.н., доц.. Олійник Л.А.
Гребініченко Анастасія Олександрівна
Аналітична оцінка інвестиційної привабливості підприємства
к.е.н., доц. Негода Ю.В.
Свищ Юлія Михайлівна
Механізми державного регулювання інфраструктури фінансового ринку
к.е.н., доц. Калівошко О.М.
Охрімчук Тетяна Олександрівна
Кредитна політика банківських установ
к.е.н., доц. Калівошко О.М.
Вігналек Ольга Вячеславівна
Формування ринку особистого страхування в Україні
к.е.н., доц.. Мамчур Р.М.
Карначова Марія Андріївна
Розвиток недержавного пенсійного страхування в Україні
К.е.н.,доц. Фурса А.В.
Покініна Юлія Вадимивна
Податкове регулювання розвитку сільського господарства в Україні
к.е.н, доц.. Долженко І.І.
Шишківський Василь Станіславович
Роль місцевих податків і зборів у забезпеченні фінансової самостійності місцевих  бюджетів в умовах децентралізації
д.е.н., проф. Худолій Л.М.

 

На думку учасників конференції та професорсько-викладацького складу проведення конференції надає можливість студентам здійснити обмін досвідом з виконання науково-дослідних робіт, підвищити науковий рівень фахового спрямування, вести публічні дискусії та підготуватися до захисту магістерської роботи.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook