Науковий семінар за участі та підтримки членів ради роботодавців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

October 27, 2016
м. Київ, НУБіП України, ауд. 114 навч. корпус 12 блок Б, ауд. 114

Харчова хімія - це надзвичайно цікава наука, яка покликана допомагати фахівцям галузі створювати справжні продуктові шедеври. Однак, наука ця дуже непроста і вимагає постійного вдосконалення своїх навичок та поповнення багажу знань. 20 жовтня 2016 року в приміщенні навчально-наукової лабораторії факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшов технологічний семінар «Харчові барвники».

Піднімалися найактуальніші теми, зокрема:

  • класифікація та виробництво барвників
  • підбір і застосування для різних галузей
  • «харчові міфи» про шкоду і користь харчових барвників
  • практичні тести

Спікером семінару виступив Сергій Кардаш, компанія «Євроімпекс» У складі слухачів були представники компаній «Alma-Veko, Food», «Integra», а також студенти і викладачі НУБіП України.

По закінченню цікавого семінару студенти могли поспілкуватися з лектором, а також спробувати себе в якості технологів-чаклунів і змішати самостійно барвники для отримання широкої палітри кольорів. Даний семінар показав, що корисної інформації багато не буває. У зв'язку з цим, всі учасники прийняли рішення проводити подібні наукові події на постійній основі.

Особлива подяка декану факультету Баль-Прилипко Л.В. за надану можливість фахівцям галузі зустрітися у чудовій науковій обстановці для обміну досвідом та обговорення актуальних технологічних проблем.

Богдана Леонова
к.т.н., асистент кафедри технології м’ясних, рибних
та морепродуктів, директор з розвитку "Алма-Веко,Фуд"

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook