Молоді вчені університету підвищують кваліфікацію за підтримки провідних європейських фахівців

November 16, 2015

За інформаційної підтримки Спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України молоді науковці факультету беруть активну участь у дослідженні основ європейської інтеграції та практичному застосуванні демократичних методів навчання.

4 листопада 2015 року представники факультету КД Банний Олександр та Попик Павло відвідали семінар «Сучасне суспільство». Його було проведено за підтримки Інституту міжнародної освіти CIVIC (The CIVIC-Institute) спільно з інститутом міжнародних відносин (The Institute for Foreign Cultural Relations, IFA) за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

 

Семінар проводили керівники інституту міжнародної освіти Мартіна Айхінге та Александр Бурка (Австрія) виключно англійською мовою. Учасники могли познайомитися з інтерактивними методами навчання, що використовуються у європейській освіті та отримали можливість більш глибоко зрозуміти сутність організації європейського суспільства та різноманітних аспектів його розвитку.

     На тренінгу демонструвалися методи формування власної позиції та захисту інтересів для отримання більш глибокого розуміння особливостей європейських суспільно-політичних відносин.

Банний Олександр

асистент, к.т.н.  кафедри надійності техніки

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook