Випускниця школи Оптіма Марія Рапп для свого успішного майбутнього обирає спеціальність "Психологія" в НУБіП України

March 10, 2024

– Добрий день! Дякую, що погодилися на інтерв’ю.

Розкажіть, будь ласка, трохи про себе.

 

– Мене звати Марія. Мені 17 років, живу в місті Києві. Навчаюся у дистанційній школі "Оптіма".

– Скажіть будь ласка, які у вас є захоплення, чим ви цікавитеся?

 

– Мені подобається дивитися різні фільми, серіали. До вподоби малювання, готування їжі.

 

– Звідки ви дізналися про наш університет?

 

– Про університет розповідали подруги, які вже тут навчаються на 1 курсі економічного факульету. Також, я одержала про нього досить багато різних позитивних відгуків. Коли завітала в університет, то на власні очі побачила дуже гарний ботанічний сад та була задоволена побаченим, побувала і на кафедрі психології також.

 

– Яку спеціальність Ви обрали? Що остаточно вплинуло на Ваш вибір?

 

– Тривалий час не могла визначитися тому, що мені здавалося, що психологія – це дуже складно морально, але потім я подумала що це найцікавіша спеціальність з усіх можливих для мене і я думаю що в мене вийде. Зацікавила мене спеціальність – «Психологія», оскільки, мені хотілося б бути здатною допомагати собі, коли в цьому виникне потреба і також я хотіла би допомагати іншим людям. На мою думку, цей фах дозволяє здобути більш широкий спектр компетентностей та запитаних на ринку праці глибоких знань і важливих навичок у цьому напрямку. Ця освітня програма є надзвичайно важливим елементом системи освіти, особливо у цей надскладний час. Фах психолога є соціально важливим, бо дасть змогу допомогати величезній кількості людей котрі в умовах війни, зокрема, цієї допомоги дуже потребують.

 

– Які пріоритети Ви ставите у навчанні?

 

– Здобуття нових навичок та професійних знань, а також реалізація власного потенціалу, тобто хочу стати хорошим психологом.

 

– Про що мрієте? Де плануєте працювати у майбутньому?

 

– Мрію про перемогу України та її процвітання після відбудови. Планую успішно завершити навання та одержати новий життєвий досвід й знання. Планую працювати за фахом в Україні та здійснювати підтримку українців за кордоном з України.

 

– Які у Вас очікування від навчання в нашому університеті?

 

– Самореалізуватися у професійному плані. Розраховую, що можна буде знайти спільну мову з викладачами. Сподіваюся що матеріал занять буде цікавим, зрозумілим.

 

– Щиро дякую Вам за цікаву та відверту розмову, Маріє! Бажаю здійснення усіх Ваших планів та мрій у вільній Україні! Чекатимемо Вас серед числа наших студентів.

 

Розмову провів Дмитро Чорноморденко,
старший викладач кафедри філософії та міжнародної комунікаці

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook