Аспіранти факультету тваринництва та водних біоресурсів успішно пройшли атестацію

21 February 2023, 8:59

    17 лютого 2023 року відповідно до наказу ректора НУБіП України від 23.01.2023 № 38 на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася атестація аспірантів та здобувачів, що проходять навчання за двома освітньо-науковими програмами «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».

     Комісія працювала в складі: к.вет.н., доцент, декан факультету Руслан Кононенко; д.с.-г.н., професор Віталій Бех; д.с.-г.н., професор Сергій Рубан; д.б.н., професор Микола Сахацький; д.с.-г.н., професор Анатолій Угнівенко; к.с.-г.н., доцент Дмитро Уманець; к.с.-г.н., доцент Тетяна Голубєва. Атестація відбувалась в очно-дистанційному форматі. В атестації прийняло участь 32 аспіранти факультету за двома спеціальностями.

   Здобувачі третього рівня вищої освіти прозвітували за результати усіх напрямів – роботою над дисертаційним дослідженням, виконанням освітньої складової, підготовкою наукових публікацій та іншими здобутками.

    При цьому члени комісії особливу увагу приділили атестації аспірантам 4 року навчання, так як завершення їх підготовки буде проходити за новими процедурами та вимогами.

     У результаті обговорення, усі учасники комісії прийшли до висновку, що аспірантами за період навчання приділено належну увагу науковій роботі, а основні положення і висновки опубліковані у наукових фахових виданнях України, тезах доповідей і повідомленнях на науково-практичних конференціях, тощо.

Тетяна Голубєва,

секретар наукової ради


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook