Стартувала зимова екзаменаційна сесія для студентів-міжнародників гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України

December 8, 2022

5 грудня 2022 р. розпочалася екзаменаційна сесія для студентів 1 курсу. Заздалегідь керівництво Університету подбало про належну організацію завершення 1-го семестру 2022/2023 навчального року, з урахуванням ситуації з енергозабезпеченням, можливих тривалих повітряних тривог внаслідок російських обстрілів. Так, відповідно до наказу 889 від 21 листопада 2022 року, науково-педагогічні працівники отримали рекомендації щодо можливих алгоритмів дій на випадок непередбачуваних обставин.
На жаль, саме в перший день сесії, в понеділок Україна зазнала чергового масованого ракетного удару, тому викладачі та студенти працювали за резервним алгоритмом дій:

З урахуванням складної енергетичної ситуації мало місце коригування термінів проведення екзаменів та використання Пунктів Незламності. Всі екзамени проводяться згідно розкладу засобами навчального порталу Elearn, оскільки ректорат організовує його аварійне живлення щоденно з 8.30 до 16.00.

     

Тестую Пункт Незаламності в Новосілках

Відчутною є допомога у вирішення поточних питань з боку деканату та безпосередньо декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Миколаївни Савицької, яка відвідує групи, що екзаменуються та підтримує студентів і колег, цікавиться поточною ситуацією, за що всі ми їй дуже вдячні, адже небайдужість та тепле слово в таких обставинах надзвичайно цінні. Так само, завжди на зв’язку з усіма своїми викладачами перебуває і завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Олександр Володимирович Шевчук і готовий підтримати, підказати, допомогти всім і кожному. Отож, академічна спільнота університету докладає зусиль аби забезпечити максимально сприятливі умови як для навчання так і для проведення зимової екзаменаційної сесії. 

          

     

Студенти-міжнародники сконцентровані на якісній підготовці та вчасному складанні іспитів, демонструючи відповідальне ставлення до навчання та розуміння всіх складнощів пов'язаних з загрозою блекауту та умовами воєнного стану. Саме тому екзамени проходять за графіком, а зривів не зафіксовано.

Хочеться побажати нашим студентам та колегам успішної сесії та всім нам якнайшвидшої перемоги, а до тих пір – терпіння, стійкості й не забувати допомагати тим, хто цього потребує.
Все буде Україна!

 

  

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook