Діалог між дирекцією інституту та студентським активом

31 серпня 2020 року

 

Перший тиждень навчання уже в розпалі…

У ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження спостерігається стабільна санітарно-епідеміологічна ситуація. Студенти приступили до занять практично стовідсотково. 

Активісти студентського самоврядування та старости академічних груп інституту вперше від початку пандемії змогли зустрітись з дирекцією інституту. Нарада відбулась в імпровізованій  зеленій залі біля навчального корпусу №8. Як ніколи важливим на сьогодні є   комунікація зі студентством для розуміння моделі навчального процесу в умовах пандемії. В.о. директора Віктор Каплун просив студентів сумлінно підійти до відвідування аудиторних занять, дотримуватись карантинних заходів в аудиторіях,  гуртожитку, транспорті та на вулиці.

А ще треба передбачливо готуватись до дистанційного періоду навчання, щоб жоден студент не відчув себе поза освітнім процесом.

Принагідно, учасники імпровізованої наради долучилися до привітань з новими перемогами майстра спорту України з веслувального спорту Максима Редька – одного з кращих студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Вітаємо, Максиме, і бажаємо подальших великих перемог!

Олексій Романенко,

заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження;

Олексій Ніконов,

голова студентської організації ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook