Зустріч з представником АТ «ОТП Банк»

4 лютого 2020 року

       3 лютого відбулася зустріч студентів ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з начальником відділу обслуговування приватних клієнтів Центральної регіональної дирекції АТ «ОТП Банк» Щербак Тетяною Іванівною.

Під час зустрічі пані Тетяна прочитала здобувачам освіти лекцію на тему: «Пасивні операції комерційного банку», розповіла про особливості діяльності комерційного банку, зробила загальну характеристику банківських ресурсів та детально розкрила їх склад і структуру. Щербак Т.І. також зосередила увагу на операціях банку, залученні ресурсів та схемах нарахування відсотків.

Особливу зацікавленість студентської аудиторії викликали практичні поради та рекомендації фахівця банку з оцінки надійності банківських установ, обрання депозитних та кредитних послуг. Студентам на прикладах та в доступній формі були надані рекомендації, як досягти успіху в роботі, працюючи в банку.

Крім того, Тетяна Іванівна розповіла про можливості отримання інноваційних знань і практичного досвіду під час проходження виробничої практики або офіційного працевлаштування, пріоритети у виборі кандидатів без досвіду, наявність вакансій та вимоги до них.

Зустріч пройшла цікаво, студенти отримали вичерпні компетентні відповіді на свої запитання.

Адміністрація коледжу щиро вдячна Щербак Т.І. за лекцію, адже тільки за наявності тісної співпраці закладу освіти і роботодавців можна підготувати висококваліфікованих фахівців економічного профілю, які так необхідні нашій країні.

Оксана Погоріла,

завідувач навчально-виробничої практики

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook