Розвиваємо мислення: студенти факультету землевпорядкування, активні учасники гри в шахи

30 жовтня 2018 року

Шахи – настільна гра, що поєднує в собі мистецтво, науку, і спорт. Щоб обіграти суперника, потрібно стратегічно продумати кожний наступний хід, а це під силу не всім. Людина, яка вміє правильно грати у шахи, в першу чергу, має розвинуте мислення, що допомагає раціонально поставитися до гри.
25 жовтня о 19:00 у читальному залі гуртожитку №4 студенти 1-4 курсів взяли участь у сеансі сеансі одночасної гри в шахи, організований В’ячеславом Богданцем – доцентом кафедри геодезії та картографії.

Треба відмітити, що В’ячеслав Анатолійович  у цій грі справжній профі – він займається шахами вже понад 30 років, багаторазовий чемпіон НУБіП, учасник всеукраїнських і міжнародних змагань та тренер, тому навички та знання студентів у цій грі оцінити йому було легко. Студенти, які показали гарні результати, в подальшому будуть відібрані у збірну факультету та захищатимуть честь та гідність факультету вже на рівні університету. Цей захід В’ячеслав Анатолійович проводить щорічно, приблизно в кінцевий період жовтня або на початку листопада.

Ми пишаємося нашими студентами та бажаємо їм успіхів, наснаги та лише позитивних емоцій!





Анастасія Матейченко,
студентка факультету землевпорядкування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook