Ми – Українці! І ми робимо Україну і наше помешкання – чистими, світлими і найкращими!

2 травня 2024 року

 У традиціях українського народу Чистий Четвер уособлював прагнення до духовного і фізичного очищення, а отже його зустрічали в чистій оселі.

 Студентсько-викладацька сім’я гуманітарно-педагогічного факультету вирішила почати приготування до святкування Великодня з великої толоки – наведення ладу і створення комфортного і сприятливого середовища біля 3-го корпусу і на кафедрах.
  Запланували – зробили! О 12-тій зібралися всі бажаючі і гарно прибрали прилеглу територію за третім корпусом. Трудовий десант очолила декан Інна Савицька разом із своєю командою – заступниками Світланою ХарченкоІгорем БуцикомБогданом НазаровимГанною Медяник.
   Усі разом – і співробітники деканату, і викладачі, і студенти, наводили лад, облаштували зону відпочинку, галявину, ретельно позамітали доріжки, повиносили сміття та викошену траву.

     

     

     Толока проходила у приязній, невимушеній атмосфері, з жартами, сміхом, щирими посмішками, чому сприяла гарна погода, чудовий травневий день і дружня кампанія однодумців. І це не дивно, адже такі спільні заходи значно покращують психологічний стан кожного із нас, заряджаючи позитивом. Сьогодні, як ніколи, важливою є активна соціалізація, і подібні заходи дозволяють її здійснювати.

     

     

     

     Підготовка до Великодня проходила також в деканаті та на кафедрах факультету, де викладачі і лаборанти так само радо підтримали ініціативу зустріти свято з чистими думками і у чистих приміщеннях. Адже за традиціями, саме цього дня слід провести генеральне прибирання у будинку.

     

     

     

     

     І ось результат: всі кафедри чисті, прибрані, всі залучені до заходу - з чудовим настроєм.
Дякуємо усім, хто долучився до проведення даного заходу і подбав про затишок та зручність студентів та колег.

 

 

Олена Кропивко,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook