На факультеті землевпорядкування обговорили освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Геодезія та землеустрій»

22 квітня 2024, 10:00
факультет землевпорядкування
 На факультеті землевпорядкування активно проводиться локальний монiторинг чинних освітніх програм підготовки здобувачів зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» з метою оцінювання якості освітніх послуг і визначення шляхів подальшого удосконалення змісту освітніх програм. Цього разу фокус уваги змістився на підготовку здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

 В обговоренні освітньої програми брали участь декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, гарант освітньої програми Андрій Мартин, заступник декана з навчальної і виховної роботи Олександр Шевченко, професорсько-викладацький склад представили завідувачі кафедр, також до засідання долучився представник студентства – Максим Буран.

 Гарант освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» Андрій Мартин ознайомив присутніх зі змістом освітньої програми в контексті її мети, компетентностей, результатів навчання та структури вивчення дисциплін. Присутні обговорили механізм обрання освітніх компонентів вибіркових навчальних дисциплін та їх перелік. У порядку обговорення було визначено професійні компетентності сучасного магістра із геодезії та землеустрою з врахуванням побажань потенційного роботодавця та кращих світових практик.

 Члени робочої проєктної групи та запрошені за результатами зустрічі вирішили удосконалити освітню програму шляхом внесення в силабуси освітніх компонентів розділи щодо визначення видів впливу та оцінки наслідків воєнних дій на оцінку земельно-ресурсного потенціалу, а також активно залучати магістрів до наукових заходів, які постійно проводяться на факультеті разом з роботодавцями та представниками органів влади.

 

Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook