Засідання наукової ради факультету

8 грудня 2023 року

  8 грудня на факультету конструювання та дизайну відбулось чергове засідання наукової ради. На засіданні були розглянуті питання заключної звітності по тематиці фінансування МОН України ("Наукове обґрунтування та розробка технічних засобів очистки коренебульбоплодів від домішок з використанням ресурсозберігаючих технологій", науковий керівник - Олександра ТРОХАНЯК), коротко представлені звіти за п’ятьма ініціативними тематиками, які виконуються на факультеті (наукові керівники – Андрій НОВИЦЬКИЙ, Олександр БИСТРИЙ, Марія БОНДАР, Анастасія КУЦЕНКО, Олександра ТРОХАНЯК). Члени наукової ради задали доповідачам запитання та висловили деякі рекомендації щодо форми представлення результатів за тематиками. Одноголосно звіти були затверджені всіма членами наукової ради факультету.

  

Крім того, наукова рада розглянула звіти аспірантів факультету конструювання та дизайну та заслухала їх наукових керівників. Детально було заслухано звіт аспірантки Катерини ВИНАРЧУК, яка готується до представлення своїх наукових напрацювань на науковому семінарі. Її результати відносяться до науково-прикладних проблем застосування нановмісних матеріалів у галузі рослинництва.

У питанні „різне” членів наукової ради факультету проінформовано про результати розгляду заявки наукового проєкту молодих вчених (фінансування МОН України).

 

Голова наукової ради факультету

Юрій РОМАСЕВИЧ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook