День знань в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

2 вересня 2023 року

     1 вересня, в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. Цей день є важливим і радісним святом для кожного з нас. Особливо він надихає студентів першокурсників, оскільки це відзначає початок нового етапу знань та відкриття нових горизонтів успіхів і досягнень. Саме з цього дня розпочинається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень і перемог, до самостійного життя.

 

 

     Сьогодні пролунали слова вдячності нашим воїнам, захисникам та захисницям України за те, що завдяки їхній мужності та жертовності ми маємо можливість жити цей день в мирі і безпеці, працювати та впевнено дивитись у майбутнє. Всі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів і поклали квіти до меморіальних дошок Сергія Лантушенка, Ільгара Багірова та Назарія Драшпуля та віддавши їм шану хвилиною мовчання.

 

     Свято продовжив директор коледжу, кандидат педагогічних наук, доцент Дмитро Костюк, який висловив свої привітання першокурсникам з Днем Знань – святом мудрості, доброти та людяності. Він від щирого серця побажав першокурсникам, батькам, викладачам та гостям миру, злагоди, міцного здоров'я, наснаги, успіхів у всіх починаннях.

     Дмитро Андрійович висловив щиру подяку батькам за їх вибір та довіру до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, за їхню допомогу та підтримку. Він також подякував викладачам за їхню велику роль у підготовці майбутніх фахівців, за те, що навіть у такий непростий час вони залишаються гідними патріотами нашої країни і продовжують передавати знання молодому поколінню.

     Виступ почесного гостя – голови Київської обласної ради профспілок Василя Хвостікова став надзвичайно важливим моментом для нашого свята, адже він висловив підтримку керівництву, адміністрації закладу освіти, акцентуючи увагу на конкретних досягненнях і змінах, які відбулися у коледжі, відмітив й зростання кількості вступників до коледжу. Василь Миколайович побажав першокурсникам невпинного прагнення до пізнання світу, до розкриття професійних можливостей та фахового становлення.

     І ось вона хвилююча радісна мить! Символічний студентський квиток із рук директора Дмитра Костюка отримали першокурсники.

     Виступи творчих студентських колективів надали особливого святкового настрою нашому заходу. Серед них були ансамбль барабанщиць «Литаври», пісенний гурт «Вільні», танцювальний гурт «Імперія танцю», а також художнє читання вірша Д. Кононенко, студенткою групи 204-М, яке вразило всіх присутніх. Виступи юнаків та дівчат з пісенного гурту «Вільні» та танцювального гурту «Імперія танцю» підкреслили талант та відданість молодих артистів своєму мистецтву.

 

 

 

     Бажаємо всім студентам та працівникам Ірпінського фахового коледжу НУБіП України успішного і плідного навчального року, досягнення нових висот у навчанні і професійному розвитку! Нехай жага до знань надихає кожного новими ідеями та творчими задумами, а любов до нашого коледжу та України окриляє на добрі справи, додає сил і завзяття!

     З вірою у Перемогу та власні сили, зі щирою вдячністю відважним Збройним силам України, із глибокою шаною до полеглих у війні захисників ‒ упевнено рушаймо до нових навчальних горизонтів!

 

 

Лілія Дядькова,

заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook