Успішна та якісна освіта – прогресивний студентський актив: старостат на гуманітарно-педагогічному факультеті

31 серпня 2023 року

Останні літні дні на гуманітарно-педагогічному факультеті відзначилися зустріччю адміністрації гуманітарно-педагогічного факультету зі старостами та заступниками старост 1 та 2 курсу, які з 14 серпня навчаються в очному форматі.

Під час зустрічі декан факультету Інна Савицька привітала студентів з початком нового навчального року та наголосила на важливості якісного навчання студентів в очному форматі. У своєму виступі Інна Миколаївна зосередила увагу на необхідності чіткої комунікації старост, наставників та студентів, адже питання, що виникають, потрібно вирішувати «тут і зараз». Також декан висловила надію, що студенти сумлінно поставляться до навчання, активно братимуть участь у наукових, культурно-патріотичних, спортивних заходах факультету та університету.

У своєму виступі заступник декана Ігор Буцик наголосив на актуальних питаннях, що стосуються особливостей діяльності та обов'язків старост академічних груп, дотримання корпоративної етики, формування рейтингу студентів, способів роботи зі студентами, що були відсутніми на заняттях.

 
Заступник декана Світлана Харченко поінформувала студентів про можливості для студентів науково розвиватися в університеті: про наукові студентські гуртки, що функціонують на кафедрах факультету (а їх на факультету 30), про конкурс студентських наукових робіт, про премії, про гранти, про наукову мобільність студентів.
 

Богдан Назаров заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету надав вичерпну інформацію щодо проживання в гуртожитках та наголосив на правилах проживання, дотримуванні санітарно-епідемічного стану кімнат. Проінформував про пільгове проживання і наголосив, які категорії студентів підпадають під пільгове проживання та зазначив процедуру призначення соціальної стипендії студентам, які навчаються на державному замовленні.

Про важливість вчасної оплати за навчання, систематичне відвідування пар та план дій під час повітряної тривоги наголосила заступник декана Наталія Шевченко. Також Наталія Володимирівна відзначила про необхідність всебічного розвитку студентів, зокрема про участь у Спартакіаді студентів НУБіП Украни, турнірі з волейболу «Земляцтво єднає нас до перемоги», творчому конкурсі «Пісенні баталії».

 

Важливою складовою навчального процесу є функціонування Сенату студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету. Заступниці голови ССО ГПФ Валентина Руденко та Оксана Горенко ознайомили із положенням та процедурою нарахування додаткових балів та функціонуванням напрямків роботи Сенату, зокрема: рейтинговий сектор, медіа-інформаційний, культурно-масовий, соціальний, науковий, спортивний, кіберспортивний, TikTok сектор та ультрас.

Варто відзначити активну участь всіх учасників зустрічі, цікаві та актуальні запитання, їх оптимістичний настрій та цілеспрямованість на навчання і активну роботу. Кожен учасник освітнього процесу розуміє свій внесок у розвиток незалежної, конкурентоспроможної та демократичної України. Всі ми віримо в нашу перемогу та дякуємо ЗСУ за можливість жити, навчати і навчатися у вільній, соборній і процвітаючій Україні.

Наталія Шевченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook