В Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбулося урочисте вручення дипломів випускникам 2023 року

27 червня 2023 року
     27 червня 2023 року відбулось урочисте вручення дипломів випускникам Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Цьогоріч успішно склали кваліфікаційний іспит та офіційно підтвердили статус фахового молодшого бакалавра 135 випускників та молодшого спеціаліста 43 випускники, з них 21 – отримали дипломи з відзнакою. 28 студентів відзначили грамотами за відмінні успіхи у навчанні, активну участь у житті коледжу та активну громадянську позицію.

     У коледжі цього року відбувся випуск перших фахівців за освітньо-професійною програмою «Економіка», що є важливою подією для коледжу і самої програми. Це свідчить про розвиток освіти в галузі економіки і підготовку кваліфікованих фахівців для потреб сучасного ринку праці. Дипломи традиційно отримали випускники інших освітньо-професійних програм, таких як «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Комп'ютерна інженерія». Ці програми також є важливими і запечують підготовку фахівців в різних галузях, що є потрібними для сучасного суспільства.

     Ансамбль барабанщиць «Литаври» зробив свій внесок у відкриття заходу, створив особливу атмосферу та надав святковості події. Виконання Гімну України стало важливим та символічним моментом, що об'єднує людей, викликає почуття патріотизму, підкреслює важливість національної ідентичності та демонструє повагу до національних символів.

 

     В умовах війни вручення дипломів є особливо хвилюючою подією. Наші Збройні сили України захищають рідну землю та дають нам можливість жити, навчатися і працювати. Вшанувати пам'ять тих, хто звеличив нашу землю та покласти квіти до меморіальних дошок Сергію Лантушенку та Ільгару Багірову було надано випускникам коледжу Андрію Перебийнісу та Ангеліні Міколенко. Випускники та всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, які віддали своє життя за незалежність України.

 

     Зі словами привітання до випускників звернувся директор коледжу, кандидат педагогічних наук, доцент Дмитро Костюк. Він висловив подяку Збройним силам України, завдяки яким присутні змогли зібратися в актовій залі та відсвяткувати цей особливий день разом.

     Директор мудро зауважив, що отримання нового статусу дипломованого фахівця перед молоддю відкриває безліч нових можливостей. Отриманий диплом може стати важливим кроком на шляху до успіху, благополуччя, фінансової стабільності та незалежності. Акцентував увагу на золотому правилі постійної самоосвіти та постійного розвитку, яке допомагає розширювати свій кругозір, поглиблювати знання і розвивати нові навички.

     Дмитро Андрійович висловив подяку батькам випускників за їхню підтримку і вклад у навчання їхніх дітей у коледжі. Адже батьки відіграють важливу роль у житті студентів, надаючи їм підтримку, мотивацію і любов протягом усього навчання.

     На вручення дипломів завітали почесні гості свята: Анатолій Діброва – доктор економічних наук, професор, декан економічного факультету НУБіП України, голова наглядової ради коледжу; Олександр Санченко – кандидат технічних наук, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України; Наталія Овдій – заступниця начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України та Світлана Березинець – директорка Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Ірпінської міської ради, які привітали випускників та дали слушні поради та настанови.

 

     Під оплески присутніх, радісні і щасливі посмішки батьків, рідних, педагогів, випускники отримували дипломи з рук почесних гостей. Дипломи випускникам економічного відділення вручав директор коледжу Дмитро Костюк з головою наглядової ради Анатолієм Дібровою, а на відділенні підприємництва та інформаційних технологій з начальником відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Олександром Санченком.

 

 

 

 

 

     Яскравих барв святковому заходу додали виступи колективів художньої самодіяльності коледжу, які з великою майстерністю представили творчість під керівництвом талановитої художньої керівниці Інни Литвиненко. Кожен номер, викликав море позитивних емоцій у глядачів.

 

     З вітальним словом від класних керівників академічних груп виступила Лариса Гурська, яка не лише привітала випускників з цією важливою подією в їх житті, але й висловила їм вдячність за те, що вони проявили наполегливість, працьовитість та самовідданість протягом навчання. Крім того, Лариса Леонідівна висловила свою гордість за досягнення випускників та побажала випускникам яскравої майбутньої кар'єри, великих здобутків у обраній сфері діяльності.

 

     Зі словами вдячності адміністрації, всьому педагогічному колективу за високий професіоналізм, мудрість і терпіння, теплоту і чуйність, щирість сердець від батьків випускників звернулася пані Лариса Перебийніс.

     Ангеліна Міколенко, виступаючи від імені випускників, висловила спільну подяку Alma mater, викладачам та батькам та підкреслила, що коледж став для студентів місцем, де вони отримали знання, підтримку та натхнення.

      Доказом таланту, творчості та здібностей студентів, стали святкові номери, які підготували за завершення студенти І курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» та випускники коледжу 2023 року.

 

     Родзинкою свята стали захоплюючі виступи талановитої молоді студії хореографічного мистецтва Dance Stream Studio, яка з неперевершеною грацією та енергією виконувала танцювальні номери «Месники» та «Діти майбутнього», розповідаючи власною мовою про сили добра, справедливості та надії.

 

     Висловлюємо щирі слова подяки колективу Dance Stream Studio за неймовірні та надихаючі танцювальні виступи, які вони підготували для наших випускників.

     Надзвичайно романтичним та емоційним став прощальний вальс, який підготували випускники коледжу як особливий сюрприз для всіх присутніх. Цей момент навряд чи буде забутнім для кожного, хто був присутній на цьому святі. Танок, що став символом закінчення студентського життя, втілив в собі не лише вдячність, але й обіцянку тривалого зв'язку та згуртованості серед випускників. Він свідчив про те, що незалежно від того, куди життя їх занесе, вони залишатимуться з'єднаними спільними спогадами, дружбою та підтримкою одне одного.

 

Щиро вітаємо Вас, дорогі випускники!

Нехай незабутніми будуть студентські роки, нехай успішною буде ваша професійна діяльність!

Віримо в нашу ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ! Слава Україні! Слава нашим ЗСУ!

  

 

  

Наталія Федосєєва,

заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook