Жіноча студентська збірна НУБіП України з футзалу у п’ятірці найкращих в Україні

18 березня 2023 року
З 14 по 16 березня у місті Львові проходила фінальна частина Кубку України з футзалу серед жіночих команд ЗВО 2023 року.
  Місто Лева зустрічало дев’ять найкращих футзальних збірних вишів нашої країни:
  • Український державний університет ім. М.П. Драгоманова;
  • Київський національний університет ім. Тараса Шевченка;
  • Сумський державний університет;
  • НУБіП України;
  • Національний університет «Львівська політехніка»;
  • Львівський державний університет фізичної культури;
  • Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького;
  • Волинський національний університет ім. Лесі Українки;
  • Львівський національний медичний університет.
  Іри проходили в сучасному та комфортному спортивному комплексі європейського рівня «Боско-Арена».
  На першому етапі змагань матчі відбувалися в трьох підгрупах, далі команди змагалися в «стикових» та півфінальних матчах. Підсумковий, третій день змагань був найцікавішим, адже вирішувалася доля фінального рейтингу збірних.
  Усі ігри були дуже видовищними та емоційними, команди – майстерними і професійними, ігрові комбінації та гольові моменти захоплювали подих та викликали почуття гордощів за високий рівень підготовки наших спортсменок-футзалісток, серед яких, гравчині вищої ліги України по футболу та футзалу, національної збірної України, переможці міжнародних змагань.
 
  Команда НУБіП України у груповому етапі поступилася майбутнім фіналісткам турніру, команді Волинського національного університету ім. Лесі Українки, у «стикових матчах» – перемогла збірну Львівського державного університету фізичної культури з рахунком 3:2, та у грі за п’яте місце здолала чемпіонок міста Києва з футзалу, команду КНУ ім. Тараса Шевченка – 4:1.
  У підсумку, перше місце посіла команда УДУ ім. М.П. Драгоманова, срібло у Волинського національного університету ім. Лесі Українки, бронза у Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького.
  Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з футзалу у складі: Тетяни Сидоренко (факультет ветеринарної медицини), Карини Василенко та Аліни Пантілєєвої (гуманітарно-педагогічний факультет, спеціальність журналістика), Валерії Степаненко (гуманітарно-педагогічний факультет, спеціальність фізична культура і спорт); Іванни Яковишиної (економічний факультет) та Юлії Гусак (ННІ лісового і садово-паркового господарства) та їх керівника Олену Отрошко з вдалим виступом на Кубку України та бажаємо завжди підійматися на найвищі сходинки п’єдесталу.
 
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook