Інструктаж з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану

8 серпня 2022 року

З метою уникнення надзвичайних ситуацій, що пов’язанні з воєнним станом на території України, працівники Ірпінського фахового коледжу ознайомились з рекомендаціями щодо поведінки при загрозах викликаних воєнними діями, які були надані навчальним відділом Національного університету біоресурсів і природокористування України. Було проведено інструктаж з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану кафедрою загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності, в якому висвітлено порядок дій при отримані сигналу «Повітряна тривога» та Правил поведінки в укриттях.

Окремим питанням було проведено бесіду щодо алгоритму дій у випадку завалів будівлі, хімічної чи радіаційної загрози, роботи під час артобстрілу системами залпового вогню (наприклад «Град»). Вважливим питання залишається і психологічний стан учасників освітнього процесу, тому актуальними стали експрес-поради з копінгу.

Колектив Ірпінського фахового коледжу щиро вдячний за практичні поради та рекомендації щодо поведінки при загрозах викликаних воєнними діями фахівцям Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Аліна Щербакова,

інженер з охорони праці


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook